УДК 664.653.1 Стадник Игорь Ярославович,Коневич Мария,Васылив Владимир Павлович,,,, ІННОВАЦІЙНІ ЗАХОДИ СТВОРЕННЯ безлопатевих тістомісильних машин Stadnuk I., Konevech M., Vasyliv V. CREATING INNOVATIVE MEASURES kneading machine without a shovel
УДК 664.643.1 Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Васылив Владимир Павлович,,,, ВИЗНАЧЕННЯ ефективної площі поверхні зерен крохмалю Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Vasyliv V.P. Determination of effective surface area STARCH GRAINS
УДК 664.66 Бортничук Олег Викторович,Цирульникова Вита Валентиновна,Доценко Виктор Фёдорович,,,, ВИКОРИСТАННЯ ВИСІВОК У ВИРОБНИЦТВІ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ Bortnichuk O., Tsirulnikova V., Dotsenko V. USE WHEAT BRAN IN BAKERY PRODUCTS
УДК 637.523 Зинчук Ирина Петровна,Авдеева Леся Юрьевна,,,,, ВЛИЯНИЕ КОМПЛЕКСНОЙ ДОБАВКИ PH LIQUID НА КАЧЕСТВО МЯСНОГО СЫРЬЯ Avdeeva L.Y.,Zinchuk I.P. Effect of combined additives PH Liquid QUALITY meat raw materials
УДК 637,1 Очколяс Олена Миколаївна,Лебська Тетяна Костянтинівна ,Тищенко Людмила Миколаївна,,,, ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ МОРСЬКОЇ ВОДОРОСТІ ФУКУСУ НА МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД ВЕРШКОВОГО МАСЛА E.N.Ochkolyas, L.N.Tischenko, T.K.Lebskaya INFLUENCE DIETARY SUPPLEMENTS SEAWEED FUCUS ON MINERAL COMPOSITION BUTTER
УДК 664.653.1 Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Васылив Владимир Павлович,,,, ВПЛИВ РОБОЧИХ ОРГАНІВ ТІСТОМІСИЛЬНИХ МАШИН НА ТЕЧІЮ ТІСТА Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Vasyliv V.P. Motion Detection dough BETWEEN WORKING BY MACHINES THAT knead dough
УДК 637.354.8:621.798 Рябченко Наталия Александровна,,,,,, ВПЛИВ СПОСОБУ ПАКУВАННЯ НА ВМІСТ ВІЛЬНИХ АМІНОКИСЛОТ У М'ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРАХ Ryabchenko N.O. INFLUENCE METHOD OF PACKAGING ON THE CONTENT OF FREE AMINO ASIDS IN SOFT BRINE CHEESES
УДК 664:637.521:637.04 Штонда Оксана Анатольевна,Сонько Надежда Николаевна,Поляковская Екатерина Васильевна,Шевчук Людмила Михайловна ,,, ДОСЛІДЖЕННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ТВАРИННОЇ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Shtonda O.A., Son'ko N.M., Poliakovskiy K.V., Shevchuk L.M. INVESTIGATION OF COMPLEX FOOD SUPPLEMENTS BASED ON ANIMAL AND VEGETABLE RAW MATERIALS FOR CHOPPED SEMIS
УДК 664.643.1 Стадник Игорь Ярославович,Добротвор Игорь Григориевич,Васылив Владимир Павлович,,,, дослідженнЯ параметрів поверхневих шарів при тістоутворенні З Використання спектрального аналізу Stadnuk I.Y., Dobrotvor I.G., Vasyliv V.P. STUDY PARAMETERS IN SURFACE LAYERS Of Dough USE SPECTRAL ANALYSIS
УДК 532.5: 637.134 Матиящук Андрей Николаевич,Матиящук Елена владимировна,,,,, ЕФЕКТИВНІСТЬ ГОМОГЕНІЗАЦІЇ МОЛОКА У КАВІТАЦІЙНОМУ ПРИСТРОЇ Matiyaschuk A.M., Matiyaschuk E.V. EFFICIENCY HOMOGENIZATION OF MILK IN CAVITATION DEVICES
|
УДК 664.854 Шутюк Виталий Владимирович,Шевчук Оксана Олегівна,Бессараб Александр Семёнович,Васылив Владимир Павлович,,, залежність зміни концентрацій вологи і цукрів від геометричних параметрів груші під час процесу сушіння Schutyuk V.V., Schevchuk O.O., Bessarab A.S., 1Vasyliv V.P. Dependence of moisture and sugar CONCENTRATIONS OF GEOMETRICAL PARAMETERS pears during the drying process
УДК 664.1.037 Матиящук Андрей Николаевич,Матиящук Елена владимировна,,,,, ЗАСТОСУВАННЯМ ФЛОКУЛЯНТІВ НА СТАДІЇ ПОПЕРЕДНЬОГО ВАПНУВАННЯ ДИФУЗІЙНОГО СОКУ Matiyaschuk A.M., Matiyaschuk E.V. USING FLOCCULANTS IN THE PRECEDING PHASE LIMING JUICE
УДК 0 Мурашов Игорь Дмитриевич,Тюгай Иннокентий Михайлович,Свиридова Дарья Алексеевна,Журавлева Дарья Александровна,,, ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ГИДРОАБРАЗИВНОЙ РЕЗКИ КАК АЛЬТЕРНАТИВА ТРАДИЦИОННЫМ МЕТОДАМ РАЗДЕЛКИ СЫРЬЯ В МЯСНОЙ ОТРАСЛИ Murashov I.D., Tyugay I.M., Sviridova D.A., Zhuravleva D.A. USE AS A WATERJET CUTTING ALTERNATIVE TO TRADITIONAL METHODS HANDLING RAW MATERIAL IN THE MEAT INDUSTRY
УДК 637,1 Попова Марина Алексеевна,Прохасько Любовь Савельевна,Гаязова Алена Олеговна,Лукиных Светлана Викторовна,Шель Иван Андреевич ,, ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПИЩЕВЫХ ВОЛОКОН ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ЙОГУРТОВ Popova M.A., Prokhasko L.S., Gayazova A.O., Lukinykh S.V., Shel I.A. THE USE OF FOOD FIBERS FROM THE MANUFACTURE OF YOGURT
УДК 635.62 Колтунов Віктор Андрійович,Булах Мар'яна Валерыъвна,,,,, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ СОРТІВ ГАРБУЗА В УКРАЇНІ Koltunov V.A., Bulakh M.V. COMPETITIVENESS OF PUMPKINS VARIETIES IN UKRAINE
УДК 613.2/3:616-001.17 Кучинская Анна Николаевна,,,,,, НАУКОВІ ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРОДУКТІВ НУТРІТИВНОЇ ПІДТРИМКИ ЛЮДЕЙ З ТЕРМІЧНИМИ ТРАВМАМИ 0 SCIENTIFIC SUBSTANTIATION OF THE CHOICE OF FUNCTIONAL INGREDIENTS NUTRTION SUPPORT FOR PEOPLE WITH BURN INJURIES
УДК 637.13.043 Иванов Сергей Виталиевич,Рыжкова Таисия Николаевна ,Васильев Вячеслав Сергеевич,,,, Научно-практическое значение разработанной нами методики по определению оценки жировых шариков молока Ivanov S.V., Ryzhkova T.N., Vasilyev V.S. SCIENTIFIC AND PRACTICAL SIGNIFICANCE OF A NEW METHOD TO CONDUCT THE EVALUATION OF FAT BALLS OF MILK
УДК 664.093.8:635.655 Кузнецова А.А.,Чеснокова Н.Ю.,,,,, ОБОСНОВАНИЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ БИОМОДИФИЦИРОВАННОЙ СОЕВОЙ ОКАРЫ ПРИ ПОЛУЧЕНИИ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ Kuznetsova A. A., Chesnokova N. Yu. SUBSTANTIATION OF USE THE BIO-MODIFIED SOYA OKARA IN FOOD PRODUCTION
УДК 0 Мурашов Игорь Дмитриевич,Журавлева Дарья Александровна,,,,, ОБРАБОТКА МЯСА И МЯСНЫХ ПРОДУКТОВ ЛАЗЕРНЫМ ОБЛУЧЕНИЕМ КАК АЛЬТЕРНАТИВНЫЙ СПОСОБ УВЕЛИЧЕНИЯ СРОКА ХРАНЕНИЯ Murashov I.D., Zhuravleva D.A. PROCESSING OF MEAT AND MEAT PRODUCTS LASER IRRADIATION AS AN ALTERNATIVE TO INCREASE THE SHELF LIFE
УДК 637,2 Очколяс Олена Миколаївна,Лебська Тетяна Костянтинівна ,Тищенко Людмила Миколаївна,,,, ОСОБЕННОСТИ ПРОИЗВОДСТВА СЛИВОЧНОГО МАСЛА В УКРАИНЕ И ВОЗМОЖНОСТИ РАСШИРЕНИЯ ЕГО АССОРТИМЕНТА E.N.Ochkolyas, L.N.Tischenko, T.K.Lebskaya FEATURES PRODUCTION BUTTER IN UKRAINE AND ITS RANGE EXPANSION POSSIBILITIES
|
|