Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 613.2/3:616-001.17
Кучинская Анна Николаевна,,,,,,
НАУКОВІ ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРОДУКТІВ НУТРІТИВНОЇ ПІДТРИМКИ ЛЮДЕЙ З ТЕРМІЧНИМИ ТРАВМАМИ
0
SCIENTIFIC SUBSTANTIATION OF THE CHOICE OF FUNCTIONAL INGREDIENTS NUTRTION SUPPORT FOR PEOPLE WITH BURN INJURIES

Аннотация. У статті обґрунтовано вибір сировини для створення продуктів нутрітивної підтримки людей з опіковими травмами. Проведено теоретичні обґрунтування вибору функціональних інгредієнтів за показниками енергетичної цінності, біологічної активності.

Ключевые слова: функціональні інгредієнти, продукти нутрітивної підтримки для людей з опіковими травмами, гіперметаболізм, продукти для ентерального харчування

Abstract. The article provides the choice of raw materials to create products nutrition support people with burn injuries. A theoretical justification of the choice of functional ingredients for the energy values, biological activity.

Keywords: functional ingredients, products nutrition support for people with burn injuries, tarmatebebs, products for enteral nutrition

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014