7. Технология продовольственных продуктов
УДК 664.664.4 ˋ6
STUDY OF THE VEGETATION COMPONENTS INFLUENCE ON THE STATE OF THE WHEAT-PROTEIN COMPOSITION
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ РОСЛИННИХ КОМПОНЕНТІВ НА СТАН БІЛКОВО-ПРОТЕІНАЗНОГО КОМПЛЕКСУ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА
Popova S.Yu. / Попова С.Ю.
c.t.s., as.prof / к.т.н., доц.
ORCID: 0000-0002-1548-8788
Slashcheva A.V. / Слащева А.В.
c.t.s., as.prof / к.т.н., доц.
ORCID: 0000-0002-8195-8944
Donetsk National University of Economics and Trade
named after MykhailoTugan-Baranovsky, Kryvyi Rih, Tramvaina str., 16, 50005
Донецький національний університет економіки і торгівлі
імені Михайла Туган-Барановського, Кривий Ріг,в ул. Трамвайна, 16, 50005
Подробнее...
УДК УДК 338.432-035 : 502/504 Рогач Светлана Михайловна,Семинский Андрей Анатольевич,,,,, ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ЗАСАДИ ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ Rogach S.M., Seminskyi A.A.
ECOLOGIC AND ECONOMIC BASES OF ORGANIC PRODUCTION
УДК 663.41 Карпутина Маргарита Виталиевна,Романова Зоряна Николаевна,Харгелия Дарья Дмитриевна,Остролуцкий Николай Викторович,,, ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КИЗЕЛЬГУРА РАЗЛИЧНІХ МАРОК В ТЕХНОЛОГИИ ПИВА Ostrolutskiy M.V., Karputina M.V., Khargeliia D.D., Romanova Z.N. USE OF KIZELGUR OF FOREIGN BRANDS IN BEER TECHNOLOGY
УДК 664.8/9:664.849 Коваль Ольга Андреевна,Сосюк Аліна Олександрівна,,,,, МОДЕЛЮВАННЯ ЯКОСТІ ГАРБУЗОВО-МОРКВЯНОГО НАПІВФАБРИКАТУ O. Koval, A. Sosiuk QUALITY MODELING OF PUMPKIN-CARROT SEMI-FINISHED PRODUCT
УДК 631.151.62 Силонова Наталья Борисовна,,,,,, НЕОБХІДНІСТЬ ВПРОВАДЖЕННЯ ІНТЕГРОВАНОЇ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА GLOBALG.A.P. У ПЕРВИННОМУ СЕКТОРІ НА УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИЦТВАХ Kotlyarenko S.O., Silonova N.B/ NEED FOR IMPLEMENTATION OF THE GLOBALG.A.P. INTEGRATED SYSTEM OF PROVIDING AGRICULTURAL PROPERTIES. IN THE PRIMARY SECTOR IN UKRAINIAN MANUFACTURING
УДК 635.63:631.526.3.006.83 Завадская Оксана Владимировна,Илюк Наталия Анатольевна,,,,, ПРИДАТНІСТЬ ДО ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ОГІРКА РІЗНИХ ГІБРИДІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СТУПЕНЯ СТИГЛОСТІ Завадська О.В., Ілюк Н.А. SUITABILITY FOR PROCESSING OF CUCUMBER FRUIT DIFFERENT HYBRIDS DEPENDING ON THE DEGREE OF RIPENESS
УДК 635.34:581.19:58.04 Войцеховский Владимир Иванович,,,,,, СОРТОВЫЕ ОСОБЕННОСТИ ФОРМИРОВАНИЕ АСКОРБИНОВОЙ КИСЛОТЫ В ПЛОДАХ СРЕДНЕРАННИХ ТОМАТОВ Voytsekhovskiy V.I., Yarmolenko Ye., Slobodyanik G.Ya., Orlovskyy N.I., Voytsekhоvskаya Е.V. SORTS FEATURES FORMING ASKORBIC ACID IN TOMATO
УДК 33:631.3:631.11(477) Гуцул Татьяна Анатольевна,Миняйло Виктория Николаевна,,,,, ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АГРАРНИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ Gutsul T.A., Miniailo V.M. WARE OF AGRARIAN ENTERPRISES OF UKRAINE
УДК 637.11:330.131.5(470.318) Федосеева Наталья Анатольевна,Санова Зоя Сергеевна,Ананьева Елена Владиировна,,,, ЭФФЕКТИВНОСТЬ ПРИМЕНЕНИЯ РАЗЛИЧНЫХ ТЕХНОЛОГИЙ ДОЕНИЯ КОРОВ Sanova Zoya, Fedoseеva Natalia, Ananieva Elena THE EFFECTIVENESS OF DIFFERENT TECHNOLOGIES OF MILKING COWS
УДК 006.015.4:637.54:636.087.7 Чудак Роман Андреевич,Побережец Юлия Николаевна,Вознюк Оксана Ивановна,Добронецька Валентина Олександровна ,,, ЯКІСТЬ М’ЯСА ПЕРЕПЕЛІВ ЗА ДІЇ ФІТОБІОТИКА Chudak R.А., Poberezhets Y.M., Vozniuk О.І. , Dobronetska V.O. PHYTOBIOTIC EFFECT ON QUILS MEAT QUALITY
|