Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.95
Голембовская Наталья Владимировна ,Каневская Екатерина Григорьевна,Слободянюк Наталия Михайловна,,,,
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ШИНКИ З РИБНОЇ СИРОВИНИ
Kanevska K.G., Golembovska N.V., Slobodyanyuk N.M.
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY FOR HAMS WITH RAW FISH

Аннотация. Прісноводна риба – перспективна сировина для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів. Показано доцільність її використання, для розширення асортименту рибних продуктів, а саме розробка шинкових виробів у поєднанні з сухофруктами та овоче

Ключевые слова: риба, короп, шинка, чорнослив, курага, морква.

Abstract. Freshwater fish - a promising raw material for a wide range of functional products. The expediency of its use to expand the range of fish products, namely development shynkovyh products combined with dried fruit and raw materials.

Keywords: fish, carp, ham, prunes, apricots, carrots.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016