Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664:661
Жеплинская Мария Михайловна,,,,,,
ЕКСТРАГУВАННЯ КОРИСНИХ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ РЕЧОВИН ІЗ ЗАМОРОЖЕНОГО ГАРБУЗА
Zheplinska M.M.
LIGHTING EXTRACT OF ARTICHOKE COMBINED METHOD

Аннотация. Досліджено процес екстрагування біологічно активних речовин з гарбуза для приготування продуктів, що збагачені харчовими добавками. Проведені дослідження підтвердили доцільність використання замороженого гарбуза поряд зі свіжим. При цьому процес екстрагув

Ключевые слова: гарбуз, екстракт, продукти профілактичного призначення.

Abstract. The process of extraction of biologically active substances pumpkin for cooking that enriched food additives. Past studies have confirmed the feasibility of using frozen pumpkin along with fresh. The process of extraction is reduced to 20 minutes.

Keywords: pumpkin, extract, prophylactic products.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016