Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.641.19:664.681.2
Матиящук Елена Владимировна,Фурманова Юлия Петровна,Пьяных Сергей Константинович,,,,
ВИКОРИСТАННЯ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Matiyaschuk E.V., Furmanova J.P., P’ynih S.K.
USE AMARANTH FLOUR IN THE SPONGE SEMI-FINISHED PRODUCTION TECHNOLOGIES

Аннотация. В роботі проведені теоретичні та експериментальні дослідження використання амарантового борошна в технології виробництва бісквітних напівфабрикатів. На основі проведених досліджень визначили оптимальне співвідношення основних сировинних рецептурних інгред

Ключевые слова: бісквіт, амарантове борошно, целіакія, глютен, напівфабрикат.

Abstract. The paper contains theoretical and experimental studies of the use of amaranth flour in the production of semi-finished biscuit. On the basis of studies to determine the optimum ratio of basic raw recipe ingredients. This made it possible to obtain sponge

Keywords: biscuit, amaranth flour, celiac disease, gluten-free, semi-finished product.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>