13. Инновационные технологии
УДК 001.167/168:004:007. 658.5:008.2 Никифоров А.А.,,,,,, Nikiforov A.A. PROGRESSONONOMIC TECHNOLOGIZATION: THE FUTURE OF ULTIMATIZATION OF CONSCIOUSNESS/COGNITION AND THE MATHEMATIZATION OF KNOWLEDGE/ACTS Подробнее...
УДК 608.2 Туревич Алексей Владимирович,Прокопенко Валерия Эдуардовна,,,,, ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ЛОГІСТИКИ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ Prokopenko V.E. INNOVATIVE METHODS OF LOGISTICS AND TRANSPORT
TECHNOLOGIES AT OUR COLLEGE
УДК 637.5 Крыжова Юлия Петровна,,,,,, ВИВЧЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТРАНСГЛЮТАМІНАЗИ У ВИРОБНИЦТВІ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ c.t.s., as. prof. Kryzhova Y.P. STUDY OF PROPERTIES OF TRANSGLUTAMINASE IN PRODUCTION OF MEAT FOODS
УДК 664.68 Олейник Сергей Владимирович,Кобец Елена Сергеевна,Арпуль Оксана Владимировна,Доценко Виктор Федорович,,, ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ БІЛОКВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА Oliinyk S.V., Kobets O.S., Arpul O.V., Dotsenko V.F. Experience in the use of raw protein in technology oatmeal cookies
УДК 62-67 Обревко Евгений Иванович,Дашко Велерия Сергеевна,Новицкая Татьяна Витальевна,,,, ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАШОМУ КОЛЕДЖІ Dashko V.S., Novitskaja T.V. THE PROSPECTS FOR USING THE ENERGY SAVING
TECHNOLOGIES AT OUR COLLEGE
УДК 664.663.9 Сильчук Татьяна Анатольевна,Шулак Марьяна Ярославовна,,,,, РАСШИРЕНИЕ АССОРТИМЕНТА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ОЗДОРОВИТЕЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ Silchuk T.А., Shulak M.Y. EXPANDING THE RANGE OF BAKERY PRODUCTS FOR HEALTH IMPROVEMENT
|