УДК 001.167/168:004:007. 658.5:008.2
Никифоров А.А.,,,,,,
Nikiforov A.A.
PROGRESSONONOMIC TECHNOLOGIZATION: THE FUTURE OF ULTIMATIZATION OF CONSCIOUSNESS/COGNITION AND THE MATHEMATIZATION OF KNOWLEDGE/ACTS
 
УДК 608.2
Туревич Алексей Владимирович,Прокопенко Валерия Эдуардовна,,,,,
ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ЛОГІСТИКИ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ
Prokopenko V.E.
INNOVATIVE METHODS OF LOGISTICS AND TRANSPORT TECHNOLOGIES AT OUR COLLEGE
 
УДК 637.5
Крыжова Юлия Петровна,,,,,,
ВИВЧЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТРАНСГЛЮТАМІНАЗИ У ВИРОБНИЦТВІ М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
c.t.s., as. prof. Kryzhova Y.P.
STUDY OF PROPERTIES OF TRANSGLUTAMINASE  IN  PRODUCTION OF MEAT FOODS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.68
Олейник Сергей Владимирович,Кобец Елена Сергеевна,Арпуль Оксана Владимировна,Доценко Виктор Федорович,,,
ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ БІЛОКВМІСНОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ВІВСЯНОГО ПЕЧИВА
Oliinyk S.V., Kobets O.S., Arpul O.V., Dotsenko V.F.
Experience in the use of raw protein in technology oatmeal cookies
 
УДК 62-67
Обревко Евгений Иванович,Дашко Велерия Сергеевна,Новицкая Татьяна Витальевна,,,,
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАШОМУ КОЛЕДЖІ
Dashko V.S., Novitskaja T.V.
THE PROSPECTS FOR USING THE ENERGY SAVING TECHNOLOGIES AT OUR COLLEGE
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.663.9
Сильчук Татьяна Анатольевна,Шулак Марьяна Ярославовна,,,,,
РАСШИРЕНИЕ АССОРТИМЕНТА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ОЗДОРОВИТЕЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ
Silchuk T.А., Shulak M.Y.
EXPANDING THE RANGE OF BAKERY PRODUCTS FOR HEALTH IMPROVEMENT