8. Технологии продовольственных товаров
УДК 663.533 Мудрак Татьяна Емельяновна,Куц Анатолий Михайлович,Ковальчук Светлана Степановна,Пакуляк Кристина Игоревна,,, ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ T. Mudrak, Kuts A.,Kovalchuk S., Pakuliak K. INTENSIFICATION TECHNOLOGY FERMENTING WORT HIGH CONCENTRATION Подробнее...
УДК УДК 664.641.19:664.681.2 Матиящук Елена Владимировна,Фурманова Юлия Петровна,Пьяных Сергей Константинович,,,, ВИКОРИСТАННЯ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Matiyaschuk E.V., Furmanova J.P., P’ynih S.K. USE AMARANTH FLOUR IN THE SPONGE SEMI-FINISHED PRODUCTION TECHNOLOGIES
УДК 0 Лібман Максим Анатолійович,,,,,, ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ КЕРОБУ У ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ Libman Maksym The use of powder of carob is in technology of pastry wares
УДК 637.521:664.58 Тканка Марина Олеговна,Штонда Оксана Анатольевна,,,,, ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРИНАДІВ НА ОСНОВІ РІПАКОВОЇ ОЛІЇ У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ Shtonda O.A., Tkanka M.O. EFFICIENCY MARINADES BASED ON RAPESEED OIL IN THE TECHNOLOGY OF SEMI-FINISHED PRODUCTS OF POULTRY
УДК 637.528:663.15:633 Бобрышев Эдуард,Штонда Оксана Анатольевна,,,,, ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННИХ ФЕРМЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Shtonda O.A., Bobryshev E.O. USE OF VEGETATIVE ENZYMES IN THE PRODUCTION OF MARINADED MEAT SEMIS
УДК УДК 637.5’692:613.22 Тищенко Людмила Миколаївна,Тканка Сергій Миколайович,,,,, М’ЯСНІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ Tishchenko L.M., Tkanka С.M. MEAT PRODUCTS FOR SCHOOL CHILDREN
УДК 0 Яцура Іванна Богданівна,,,,,, НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ САЛАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛАМІНУ YATSURA IVANNA THE LATEST TECHNOLOGY OF SALADS USING ELAMÌN
УДК 637.52 (027.1) Шубина Лидия Юрьевна,Иванченко Юлия Александровна,Танаревская Ирина Игоревна,,,, СУЧАСНІ ШЛЯХИ РОЗВИТКУ М’ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ Shubina L.Y., Ivanchenko Y.O., Tanarevska I.I. MODERN WAYS OF DEVELOPMENT MEAT INDUSTRY
УДК УДК 634.74 (571.15) Бакайтис Валентина Ивановна,Рубашанова Елена Андреевна,Позняковский Валерий Михайлович,,,, ТОВАРОВЕДНАЯ ОЦЕНКА ЯГОД ЖИМОЛОСТИ, ВЫРАЩЕННЫХ В АЛТАЙСКОМ КРАЕ РФ И ПЕРСПЕКТИВЫ ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В ПЕРЕРАБОТКЕ E.A. Rubashanova, V.I. Bakaytis, V.M. Poznyakovsky The commodity characteristic of honeysuckle berries grown in the Altai region of the Russian Federation and the prospects for their use
in processing
УДК УДК 664.69 Михайленко Владлена Миколаївна,Голікова Тетяна Петрівна,Фурманова Юлія Петрівна,,,, УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ Mykhailenko V.M., Golikova T.P., Furmanova J.P. THE REFINEMENT OF HOT SWEETS TECHNOLOGY FOR KIDS NUTRITION
|