Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 663.533
Мудрак Татьяна Емельяновна,Куц Анатолий Михайлович,Ковальчук Светлана Степановна,Пакуляк Кристина Игоревна,,,
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБРОДЖУВАННЯ СУСЛА ВИСОКИХ КОНЦЕНТРАЦІЙ
T. Mudrak, Kuts A.,Kovalchuk S., Pakuliak K.
INTENSIFICATION TECHNOLOGY FERMENTING WORT HIGH CONCENTRATION
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.641.19:664.681.2
Матиящук Елена Владимировна,Фурманова Юлия Петровна,Пьяных Сергей Константинович,,,,
ВИКОРИСТАННЯ АМАРАНТОВОГО БОРОШНА В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА БІСКВІТНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Matiyaschuk E.V., Furmanova J.P., P’ynih S.K.
USE AMARANTH FLOUR IN THE SPONGE SEMI-FINISHED PRODUCTION TECHNOLOGIES
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Лібман Максим Анатолійович,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ КЕРОБУ У ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Libman Maksym
The use of powder of carob is in technology of pastry wares
 
УДК 637.521:664.58
Тканка Марина Олеговна,Штонда Оксана Анатольевна,,,,,
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРИНАДІВ НА ОСНОВІ РІПАКОВОЇ ОЛІЇ У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
Shtonda O.A., Tkanka M.O.
EFFICIENCY MARINADES BASED ON RAPESEED OIL IN THE TECHNOLOGY OF SEMI-FINISHED PRODUCTS OF POULTRY
 
УДК 637.528:663.15:633
Бобрышев Эдуард,Штонда Оксана Анатольевна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННИХ ФЕРМЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Bobryshev E.O.
USE OF VEGETATIVE ENZYMES IN THE PRODUCTION OF MARINADED MEAT SEMIS
 
УДК УДК 637.5’692:613.22
Тищенко Людмила Миколаївна,Тканка Сергій Миколайович,,,,,
М’ЯСНІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ
Tishchenko L.M., Tkanka С.M.
MEAT PRODUCTS FOR SCHOOL CHILDREN
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Яцура Іванна Богданівна,,,,,,
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ САЛАТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕЛАМІНУ
YATSURA IVANNA
THE LATEST TECHNOLOGY OF SALADS USING ELAMÌN
 
УДК 637.52 (027.1)
Шубина Лидия Юрьевна,Иванченко Юлия Александровна,Танаревская Ирина Игоревна,,,,
СУЧАСНІ ШЛЯХИ РОЗВИТКУ М’ЯСНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Shubina L.Y., Ivanchenko Y.O., Tanarevska I.I.
MODERN WAYS OF DEVELOPMENT MEAT INDUSTRY
 
УДК УДК 634.74 (571.15)
Бакайтис Валентина Ивановна,Рубашанова Елена Андреевна,Позняковский Валерий Михайлович,,,,
ТОВАРОВЕДНАЯ ОЦЕНКА ЯГОД ЖИМОЛОСТИ, ВЫРАЩЕННЫХ В АЛТАЙСКОМ КРАЕ РФ И ПЕРСПЕКТИВЫ ИХ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ В ПЕРЕРАБОТКЕ
E.A. Rubashanova, V.I. Bakaytis, V.M. Poznyakovsky
The commodity characteristic of honeysuckle berries grown in the Altai region of the Russian Federation and the prospects for their use in processing
 
УДК УДК 664.69
Михайленко Владлена Миколаївна,Голікова Тетяна Петрівна,Фурманова Юлія Петрівна,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Mykhailenko V.M., Golikova T.P., Furmanova J.P.
THE REFINEMENT OF HOT SWEETS TECHNOLOGY FOR KIDS NUTRITION