Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.5’692:613.22
Тищенко Людмила Миколаївна,Тканка Сергій Миколайович,,,,,
М’ЯСНІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ
Tishchenko L.M., Tkanka С.M.
MEAT PRODUCTS FOR SCHOOL CHILDREN

Аннотация. Для розширення асортименту харчування дітей шкільного віку розроблено технологію виготовлення нового продукту манти з м’ясом кролика. Обґрунтовано корисність вживання м’яса кролика і курятини як дієтичного і водночас смачного продукту

Ключевые слова: курятина, напівфабрикати, кролятина, манти

Abstract. Tried to expand the range of baby food. The question of the usefulness Manta use of rabbit meat and chicken as a dietary product while tasty, modes of preparation and shelf life of the product

Keywords: chicken, prepared food, poultry, rabbit, dumplings

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>