Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:664.58
Тканка Марина Олеговна,Штонда Оксана Анатольевна,,,,,
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРИНАДІВ НА ОСНОВІ РІПАКОВОЇ ОЛІЇ У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
Shtonda O.A., Tkanka M.O.
EFFICIENCY MARINADES BASED ON RAPESEED OIL IN THE TECHNOLOGY OF SEMI-FINISHED PRODUCTS OF POULTRY

Аннотация. В роботі представлено дослідження впливу маринадів на основі ріпакової олії при виробництві м’ясних напівфабрикатів на зміну їх фізико-хімічних показників.

Ключевые слова: маринад, мариновані напівфабрикати, м’ясо птиці, курятина.

Abstract. In this paper we present research of influence marinades based on rapeseed oil in the production of meat semi-finished products to change their physical-chemical properties.

Keywords: marinade, marinated semi-finished products, poultry, chicken.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>