Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.528:663.15:633
Бобрышев Эдуард,Штонда Оксана Анатольевна,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННИХ ФЕРМЕНТІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Bobryshev E.O.
USE OF VEGETATIVE ENZYMES IN THE PRODUCTION OF MARINADED MEAT SEMIS

Аннотация. В роботі розглядається можливість застосування рослинних ферментів, зокрема ферменту, який міститься в ананасі - бромелайн, у маринадах для м’ясних натуральних напівфабрикатів. Даний компонент багатофункціональний, має лікувально-профілактичні та технолог

Ключевые слова: ферменти, бромелайн, напівфабрикати, м'ясо.

Abstract. We consider the possibility of using plant enzymes, including an enzyme contained in pineapple, bromelain, in marinades for meat natural preparations. This multifunctional component has medical and technological properties. Lets keep and maintain health b

Keywords: enzymes, bromelain, prepared food, meat.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>