Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.69
Михайленко Владлена Миколаївна,Голікова Тетяна Петрівна,Фурманова Юлія Петрівна,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ГАРЯЧИХ СОЛОДКИХ СТРАВ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Mykhailenko V.M., Golikova T.P., Furmanova J.P.
THE REFINEMENT OF HOT SWEETS TECHNOLOGY FOR KIDS NUTRITION

Аннотация. Робота присвячена удосконалено технологію гарячої солодкої страви «Суфле шоколадне», що застосовується в дитячому харчуванні. Запропоновано замінити таку сировину, як шоколад, цукор, масло вершкове, яйця курячі та коровяче молоко з метою зниження глікеміч

Ключевые слова: суфле, бета-глюкан, харчова цінність

Abstract. The paper deals with refinement of hot sweet dish “Chocolate soufflé” that is used in kids’ nutrition. The replacement of chocolate, sugar, butter, eggs and milk with the aim of decreasing of glycemic index and giving it the functional properties has been

Keywords: soufflé, β-glucan, nutritional value.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>