Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.663.9
Сильчук Татьяна Анатольевна,Шулак Марьяна Ярославовна,,,,,
РАСШИРЕНИЕ АССОРТИМЕНТА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ОЗДОРОВИТЕЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ
Silchuk T.А., Shulak M.Y.
EXPANDING THE RANGE OF BAKERY PRODUCTS FOR HEALTH IMPROVEMENT

Аннотация. Робота присвячена вирішенню актуальної проблеми – удосконаленню технології житньо-пшеничного хліба збагаченого шротом насіння льону.Актуальність теми дослідження проявляється в тому, що хліб належить до основних життєво необхідних продуктів харчування. В

Ключевые слова: житньо-пшеничний хліб, хлібобулочні вироби, показники якості, харчова цінність, лляний шрот.

Abstract. The article is devoted to the solution of a very topical problem –improvement of the technology of rye-wheat bread enriched by adding grist of flax seeds.Topicality of the theme is determined by the fact that bread belongs to the products of vital importa

Keywords: rye-wheat bread, bakery products, quality indicators, nutritional value, flaxseed meal.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>