Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 006:664.6 (477)
Силонова Наталия Борисовна,Степанова Виктория Леонидовна,,,,,
АНАЛІЗ ВИМОГ НАЦІОНАЛЬНОЇ СТАНДАРТИЗАЦІЇ ЩОДО РОЗРОБЛЕННЯ ТА ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТУ У НА ВИРОБИ КОНДИТЕРСЬКІ
N.Silonova, V.Stepanova
National standardization requirements analysis to develop and approval TU for Confectionery

Аннотация. В роботі досліджено найбільш вагомі аспекти нормативного забезпечення хлібопекарської галузі України. Висвітлено проблеми хлібопекарської продукції та проаналізовано основні вимоги до показників безпечності та якості.

Ключевые слова: показники безпечності, якості, стандартизація, ТУ У.

Abstract. The most important aspects of normative provision of the baking industry in Ukraine are investigated in this work. The problems of baking products are highlighted and the basic requirements for safety and quality indicators are analyzed.

Keywords: indicators of safety, quality, standardization, TU U.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>