Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:664.58
Штонда Оксана Анатольевна,Тканка Марина Олеговна,,,,,
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРИНАДІВ НА ОСНОВІ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
Штонда О.А., Тканка М.О.
ACTUALITY OF THE USE OF MARINADES ON THE BASIS OF PLANT OILS IN THE PRODUCTION OF SEMI-FINISHED PRODUCTS OF POULTRY

Аннотация. В роботі представлено дослідження впливу маринадів ТМ “AVO” при виробництві м’ясних напівфабрикатів на зміну їх фізико-хімічних показників. Зокрема, в роботі висвітлюється зміна кислотного і пероксидного чисел при зберігання продукту (мариновані напівфабр

Ключевые слова: маринад, мариновані напівфабрикати, м’ясо птиці, курятина, кислотне число, пероксидне число, окислення, псування, жир, термін зберігання, консервуюча речовина.

Abstract. In this paper we present research of influence marinades "AVO" in the production of meat semi-finished products to change their physical-chemical and structural-mechanical properties. In particular, the article covers the change of acid and peroxide numbe

Keywords: marinade, marinated semi-finished products, poultry, chicken, acid number, peroxide number, oxidation, spoilage, fat, shelf life, preserving agent.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>