УДК 0
Дудченко Владислав Володимирович,Сухенко Ю.Г.,Муштрук М.М.,,,,
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ПЕКТИНОВМІСНИХ ПАСТ
0
0
 
УДК 637.521:664.58
Штонда Оксана Анатольевна,Тканка Марина Олеговна,,,,,
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ МАРИНАДІВ НА ОСНОВІ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВФАБРИКАТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
Штонда О.А., Тканка М.О.
ACTUALITY OF THE USE OF MARINADES ON THE BASIS OF PLANT OILS IN THE PRODUCTION OF SEMI-FINISHED PRODUCTS OF POULTRY
 
УДК 631.563.9:635.21
Войцеховский Владимир Иванович,,,,,,
ИЗМЕНЕНИЯ СОДЕРЖАНИЯ АСКОРБИНОВОЇ КИСЛОТЫ И САХАРОВ ПРИ ХРАНЕНИИ ПАРТИЙ С РАЗНЫМИ МЕХАНИЧЕСКИМИ ПОВРЕЖДЕНИЯМИ КЛУБНЕЙ
Voytsekhоvskiy V., Tertichniy O., Smetanskaya I.N., Voytsekhоvskаya Е.V.
CHANGES IN THE CONTENT OF ASCORBIC ACID AND SUGAR DURING STORAGE LOTS WITH DIFFERENT MECHANICAL DAMAGES OF TUBERS
 
УДК 635.64:631.56:577
Гунько Сергей Николаевич,,,,,,
ХІМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНА ОЦІНКА СОРТІВ ТА ГІБРИДІВ ТОМАТІВ НА ЇХ ПРИДАТНІСТЬ ДО ПЕРЕРОБКИ
Gunko S.M.
CHEMICAL-ENGINEERING EVALUATION VARIETIES AND HYBRIDS TOMATOES ON THEIR SUITABILITY FOR PROCESSING