Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 613.2-057.875
Корецкая Ирина Львовна,Пархоменко Людмила Ивановна,Дочынець Инга Викторовна,,,,
ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЗГІДНО ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПОТРЕБ СТУДЕНТІВ
Lyudmila Parkhomenko, Inga Dochynets, Irina Koretska
PECULIARITIES OF FOOD ALLOWANCE DEVELOPMENT IN ACCORDANCE WITH FUNCTIONAL NEEDS OF STUDENTS

Аннотация. В роботі наведено аналіз формування харчового раціону студентів та представлено дослідження щодо складання рекомендацій при проведенні розрахунків раціону харчування молодіжної вікової групи.

Ключевые слова: харчовий раціон, студенти, енергозатрати, добовий набір продуктів.

Abstract. The scientific article presents the analysis of the formation of students’ ration of nutrition and presents the research recommendations in the calculations of the ration of nutrition for the youth age group.

Keywords: food allowance, power inputs, students, daily food set.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>