13. Инновационные технологии
УДК 641.85:613.2 Собко Анна Борисовна,Истомина Ирина Олеговна,,,,, INNOVATION TECHNOLOGIES OF DRINKS FOR PRESCHOOL CHILDREN Собко А.Б. Истомина И.О. INNOVATION TECHNOLOGIES OF DRINKS FOR PRESCHOOL CHILDREN Подробнее...
УДК 636.4.03 Веретинська Ірина Анатоліївна,Слободянюк Наталія Михайлівна,,,,, АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ У ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Veretynska I.A.,Slobodyanyuk N.M.
The study of the chemical composition of flax family workers when using semi-finished products in the chopped technology
УДК 636.4.3 Веретинська Ірина Анатоліївна,Штенько Катерина Юріївна,,,,, ВИВЧЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ НАСІННЯ ЛЬОНУ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Veretynska I.A.,Shtenko K.Y.
The study of the chemical composition of flax family workers when using semi-finished products in the chopped technology
УДК 637.04 Веретинська Ірина Анатоліївна,Слободянюк Наталія Михайлівна,,,,, ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ Veretynska I.A.,Slobodyanyuk N.M.
The study of the chemical composition of flax family workers when using semi-finished products in the chopped technology
УДК 664.8.037:637 Голембовская Наталья Владимировна,,,,,, ВПЛИВ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ НА РН М'ЯЗОВОЇ ТКАНИНИ ПРІСНОВОДНИХ РИБ Golembovska N.V. THE EFFECT OF ORGANIC ACIDS IN MUSCLE TISSUE РН FRESHWATER FISH
УДК 620.952:662.75 Полищук Виктор Николаевич,,,,,, ДИЗЕЛЬНЫЕ ТОПЛИВА ИЗ ИСКОПАЕМОГО СЫРЬЯ Polishchuk V.N. Diesel from fossil resources
УДК 664.95:639.21 Голембовская Наталья Владимировна,Власенко Андрей Сергеевич ,,,,, ИЗМЕНЕНИЕ ПОКАЗАТЕЛЯ РН МЫШЕЧНОЙ ТКАНИ ПРЕСНОВОДНЫХ РЫБ ПОД ВЛИЯНИЕ ФЕРМЕНТОВ И ОРГАНИЧЕСКИХ КИСЛОТ Golembovska N.V., Vlasenko A.S. INFLUENCE OF ENZYMES AND ORGANIC ACIDS ON PH OF MUSCLE TISSUE OF FRESHWATER FISH
УДК 37.035.53 Ламберг Наталья Вадимовна,,,,,, КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ – ОСНОВНИЙ ІНСТРУМЕНТ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ОЛІМПІАДИ Lamberg N.V. EVAIUTION CRITERIA- THE MAIN INSTRUMENT OF OLUMPIAD' S CONDUCTING
УДК 637.5 Крижова Юлія Петрівна,Кишенько Ірина Іванівна ,Філоненко Михайло Ігоревич,,,, РЕСТРУКТУРИРОВАННЫЕ ВЕТЧИНЫ ИЗ ГОВЯДИНЫ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ТРАНСГЛЮТАМИНАЗЫ Kishenko1 I.I., Kryzhova2 Yu. P., Filonenko1 M.I. PECULIARITIES OF TRANSGLUTAMINASE USAGE IN THE TECHNOLOGY OF RESTRUCTURED HAMS FROM BEEF
УДК 664.8.037:637.56.002.62 Голембовська Наталія Володимирівна,Слободянюк Наталія Михайлівна,Тесак Юлія Іванівна,,,, ТЕХНOЛOГIЯ ШВИДКOЗAМOРOЖЕНИХ НAПIВФAБРИКAТIВ Y. Tesak, N. Golembovska, N. Slobodyanyuk The expediency of combination fresh-water fish and algae (fucus, kelp) technology frozen semifinished products (fish burgers) to expand the range of biologically valuable food
|
|
|