Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.9:637.521
Штонда Оксана Анатоліївна,Костюченко Дмитро,,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ У М’ЯСНИХ ФАРШЕВИХ ПРОДУКТАХ
Shtonda O. A., Kostyuchenko D.
THE STUDY OF THE FUNCTIONAL PROPERTIES ALIGNED FOR USE IN MEAT STUFFING PRODUCTS

Аннотация. Перспективним шляхом розширення асортименту м’ясних виробів є використання харчових волокон, необхідність включення яких обґрунтована не тільки лікувально-профілактичними властивостями, але і їх дефіцитом у раціонах харчування практично всіх груп населенн

Ключевые слова: альгінат натрію, м’ясні вироби, гідро колоїд, функціональні властивості, біологічно-активні речовини.

Abstract. Perspective way of expansion of assortment of meat products is the use of dietary fiber, the need of inclusion of which is justified not only for curative properties, but their deficiency in the diets of almost all population groups.

Keywords: sodium alginate, meat products, hydro colloid, functional properties, bioactive substances.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>