Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521.427
Штонда Оксана Анатоліївна,Кошик Катерина,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ РОСЛИННИХ АНТИОКСИДАНТІВ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O. A., Koshuk K.
THE USE OF PLANT ANTIOXIDANTS IN TECHNOLOGY OF MEAT PRODUCTS

Аннотация. З огляду на високий вміст жирової тканини в свинині, особливо актуальна проблема захисту ліпідної частини від окислювального псування. В работі обумовлена необхідність застосування рослинних антиоксидантів у технології натуральних м’ясних напівфабрикатів.

Ключевые слова: флавоноїди, антиоксиданти, пероксиди, окислення, м’ясні напівфабрикати.

Abstract. Given the high content of fat in pork, especially the urgent issue of protecting the lipid par from oxidative damage. The work requires the use of plaht antioxidants in technology of natural meat products.

Keywords: flavonoids, antioxidants, peroxides, oxidation, meat products.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>