Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.2
Очколяс Елена Николаевна,Лебская Татьяна Константиновна,,,,,
ВЕРШКОВЕ МАСЛО З ПОКРАЩЕНИМ МІНЕРАЛЬНИМ СКЛАДОМ
E.N.Ochkolyas, T.K.Lebskaya
THE BUTTER WITH AN IMPROVED OF MINERAL COMPOSITION

Аннотация. Досліджено можливість покращення мінерального складу вершкового масла, завдяки використанню морської водорості ламінарії. Встановлено мінеральний склад запропонованого продукту та добове забезпечення людини важливими макро- і мікроелементами при його спож

Ключевые слова: The possibility of improving the mineral composition of butter, thanks to the seaweed kelp. Determined the mineral composition of the proposed product and provide daily human important macro-and micronutrients in its consumption.

Abstract. 0

Keywords: mineral composition, butter, seaweed kelp

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>