УДК 637.2
Очколяс Елена Николаевна,Лебская Татьяна Константиновна,,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ВЕРШКОВОГО МАСЛА ІЗ МОРСЬКИМИ ВОДОРОСТЯМИ
E.N.Ochkolyas, T.K.Lebskaya
RESEARCH OF QUALITY THE BUTTER FROM MARINE ALGAE
Аннотация. Обґрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів з морських водоростей. Встановлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінност
Ключевые слова: In the article the expediency of creation of new types of butter using algae. It was established that the addition of laminaria, fucus, spirulina and cystoseira butter recipes to improve its nutritional value thanks to improved macro and trace element com
Abstract. 0
Keywords: butter, functional ingredients, laminaria, fucus, cystoseira, spirulina, jod, selen.