Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.2 – 04
Очколяс Елена Николаевна,Лебская Татьяна Константиновна,,,,,
СЕНСОРНА ОЦІНКА ВЕРШКОВОГО МАСЛА ІЗ МОРСЬКИМИ ВОДОРОСТЯМИ
E.N.Ochkolyas, T.K.Lebskaya
SENSORY ANALYSIS OF BUTTER FROM MARINE ALGAE

Аннотация. Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла із морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей вершкового масла.

Ключевые слова: The results of sensory analysis of butter with seaweed according to the flavor profile method are presented. Also it was proved its expediency of to identify the organoleptic properties of butter.

Abstract. 0

Keywords: butter with seaweed, organoleptic evaluation, sensory analysis, flavor profile method, descriptors, profilograph.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>