Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 636.4.03
Веретинська Ірина Анатоліївна,Слободянюк Наталія Михайлівна,,,,,
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЛЬОНУ У ТЕХНОЛОГІЇ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Veretynska I.A.,Slobodyanyuk N.M.
The study of the chemical composition of flax family workers when using semi-finished products in the chopped technology

Аннотация. Вивчено харчову та біологічну цінність насіння льону, вирощеного в Центральному регіоні України. Як свідчать результати експериментальних досліджень, піддослідне насіння льону характеризується підвищеним вмістом білків та жиру, сумарна кількість яких стан

Ключевые слова: насіння льону, харчова цінність, біологічна цінність, жирнокислотний склад, січені напівфабрикати, поліненасичені жирні кислоти.

Abstract. Studied the nutritional and biological value of flax seeds grown in the Central region of Ukraine. According to the results of experimental studies, subjects linseed characterized by a high content of protein and fat, the total number of which is within 6

Keywords: flax seeds, nutritional value, biological value, fatty acid composition, January semi-polyunsaturated fatty acids

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>