Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.04
Веретинська Ірина Анатоліївна,Слободянюк Наталія Михайлівна,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
Veretynska I.A.,Slobodyanyuk N.M.
The study of the chemical composition of flax family workers when using semi-finished products in the chopped technology

Аннотация. Проведена порівняльна характеристика харчових волокон. Встановлений їх вміст у харчових продуктах.

Ключевые слова: харчові волокна, хімічний склад, рослинна клітковина, енергентична цінність, вуглеводи, насіння льону, харчові наповнювачі

Abstract. Comparative characteristics of the fiber. Standing their content in foods.

Keywords: fiber, chemical composition, fiber, enerhentychna value, carbohydrates, flax seeds and food stuffs.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>