Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.8.037:637
Голембовская Наталья Владимировна,,,,,,
ВПЛИВ ОРГАНІЧНИХ КИСЛОТ НА РН М'ЯЗОВОЇ ТКАНИНИ ПРІСНОВОДНИХ РИБ
Golembovska N.V.
THE EFFECT OF ORGANIC ACIDS IN MUSCLE TISSUE РН FRESHWATER FISH

Аннотация. Встановлено можливість застосування органічних кислот для регулювання рН м'язової тканини в процесі дозрівання і холодильного зберігання у технології пресервів із слабодозріваючих гідробіонтів. Зміна рН м’яса коропа до показників за яких відбувається акт

Ключевые слова: пресерви, м'язова тканина, короп, дозрівання.

Abstract. The possibility of the use of organic acids to adjust the pH of the muscle tissue in the process of maturation and refrigeration storage technology preserves of aquatic organisms. Changing the pH of carp meat to the indicators for which there is activatio

Keywords: preserves, muscle, carp, maturing

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>