Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Мирошник Юлия Анатольевна,Доценко Виктор Федорович,Гончарова Надежда Эдуардовна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Myroshnyk Y., Dotsenko V., Honcharova N.
INVESTIGATION OF THE POSSIBILITY OF USING ULTRASOUND IN PASTRYS TECHNOLOGY FOR RESTAURANTS

Аннотация. Останнім часом в різних галузях харчової промисловості широкого використання набуло використання нетрадиційних способів обробки сировини та напівфабрикатів. Це сприяє інтенсифікації виробництва, подовженню терміну збереження свіжості нових виробів, дозвол

Ключевые слова: ультразвук, борошняні кондитерські вироби

Abstract. Recently, the use of non-traditional methods of processing raw materials and semi-finished products has become widespread in various branches of the food industry. This contributes to the intensification of production, prolonging the shelf life of new pro

Keywords: ultrasound, pastry

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>