УДК
Мирошник Юлия Анатольевна,Доценко Виктор Федорович,Гончарова Надежда Эдуардовна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ МОЖЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ УЛЬТРАЗВУКУ
В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Myroshnyk Y., Dotsenko V., Honcharova N.
INVESTIGATION OF THE POSSIBILITY OF USING ULTRASOUND
IN PASTRYS TECHNOLOGY FOR RESTAURANTS
Аннотация. Останнім часом в різних галузях харчової промисловості широкого використання набуло використання нетрадиційних способів обробки сировини та напівфабрикатів. Це сприяє інтенсифікації виробництва, подовженню терміну збереження свіжості нових виробів, дозвол
Ключевые слова: ультразвук, борошняні кондитерські вироби
Abstract. Recently, the use of non-traditional methods of processing raw materials and semi-finished products has become widespread in various branches of the food industry. This contributes to the intensification of production, prolonging the shelf life of new pro
Keywords: ultrasound, pastry