Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521/.528
Штонда Оксана Анатоліївна,Семенюк Екатерина Николаевна,,,,,
ВПЛИВ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ОЛІЙ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ КУПАЖІВ РОСЛИННИХ ОЛІЙ
Shtonda O.A., Semeniuk K.M.
INFLUENCE OF FATTY ACID COMPOSITION OF OILS ON PHYSICAL AND CHEMICAL PARAMETERS OF QUALITY OF BLENDS OF VEGETABLE OILS

Аннотация. Пріоритетним напрямком здорового харчування є створення технологій якісно нових харчових продуктів, які забезпечуватимуть організм людини не тільки поживними речовинами та енергією, але й здатних до профілактики різних захворювань, зміцнення захисних функ

Ключевые слова: рослинні олії, жирні кислоти, жирнокислотний склад, стійкість до окислення.

Abstract. The priority direction of healthy eating is the creation of technologies of qualitatively new food products that will provide the human body not only with nutrients and energy, but also capable of preventing various diseases, strengthening the protective

Keywords: vegetable oils, fatty acids, fatty acid composition, resistance to oxidation.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...