Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.6:633.35
Зуйко Вера Игоревна,Сильчук Татьяна Анатольевна ,Гребонос Катерина Игоревна,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ЖИТНЬО-ПШЕНИЧНИХ ХЛІБНИХ ВИРОБІВ ЗА ПРИСКОРЕНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ
Zuiko V., Sylchuk T., Hrebonos K.
USING OF FOOD FIBERS IN MANUFACTURE OF RYE AND WHEAT BREAST PRODUCTS BY ACCELERATED TECHNOLOGY

Аннотация. Проаналізовано технологію житньо-пшеничних хлібних виробів. Досліджено технологічний процес приготування тіста з суміші житнього та пшеничного борошна за прискореною технологією з використанням розроблених полікомпонентних підкислювачів «Оптимальний 1» та

Ключевые слова: житнє борошно, тісто, хліб, полікомпонентний підкислювач, харчові волокна.

Abstract. There was analyzed the technology of rye-wheat bread products. There was explored technological process of preparation of a dough from a mixture of rye and wheat flour by accelerated technology with the use of developed polycomponent acidulents Optimum 1

Keywords: rye flour, dough, bread, multicomponent acidulents, food fibers

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...