Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
УДК 637.5
Крыжова Юлия Петровна,,,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОЛАГЕНОВИХ БІЛКІВ
Kryzhova Yu.P.
INVESTIGATION OF PROPERTIES OF COLLAGEN PROTEINS
Аннотация. Дослідження властивостей колагенових білків, виготовлених із свинячої шкурки, дало можливість застосовувати їх з метою покращення консистенції, пластичності, соковитості, зовнішнього вигляду реструктурованих шинкових виробів, запобігання утворенню бульйон
Ключевые слова: м'ясо, структура, шинкові вироби, колагенові білки, властивості
Abstract. The study of the properties of collagen proteins made from pork skin make it possible to use them to improve the consistency, plasticity, juiciness, appearance of restructured ham products, to prevent the formation of bouillon-fat edema and to reduce loss
Keywords: meat, structure, ham products, collagen proteins, properties
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.