Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 635.342:631.527:664.8.035.2
Гунько Сергей Николаевич,,,,,,
ХІМІКО-ТЕХНОЛОГІЧНА ОЦІНКА СОРТІВ КАПУСТИ НА ЇХНЮ ПРИДАТНІСТЬ ДО ПЕРЕРОБКИ
Gunko S.M.
CHEMICAL-ENGINEERING EVALUATION CABBAGE VARIETIES ON THEIR SUITABILITY FOR PROCESSING

Аннотация. В даній статті представлено результати дослідження сортів капусти Ольга, Тетянка селекції Київського науково-дослідного центру. В якості контрольного варіанту було використано сорт капусти Харківська зимова. В результаті технічного і хімічного аналізу сві

Ключевые слова: капуста, хіміко-технологічна оцінка, переробка, якість

Abstract. The chemical and technological evaluation varieties of cabbage Olga and Tatiana of the selection Kiev experimental vegetable production research station were carried out. Control was cabbage variety Kharkivska Zymova. As a result of the technical and chem

Keywords: cabbage, chemical-technological evaluation, processing, quality

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
Обсудить на форуме...