Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Рябченко Н.О.
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
Національний університет харчових технологій
м. Київ, вул. Володимирська 68, 01601
Ryabchenko N.O.
comprehensive quality assessment of soft pickled cheeses
National University of Food Technologies
Kyiv, str. Volodymyrska 68, 01601

У статті розглянуто питання комплексної оцінки якості м’яких розсільних сирів виготовлених з використанням дієтичної добавки «Ламідан» та альбумінної маси.

Ключові слова: розсільні сири, рівень якості, споживні властивості, конкурентоспроможність.

The article deals with the issue of comprehensive quality assessment of soft pickled cheese made with the dietary supplements "Lamidan" and albumin paste.

Key words: pickled cheeses, quality, consumer properties, competitiveness.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2013