UDC 641.3.613.26:635.655
Kalenik T.K., Tabakaeva O.V., Lyubimova O.I.
RESEARCH АREAS FUNCTIONAL FOODS
FEFU,
Vladivostok, Suhanova St,8,690950
 
UDC 637.52:532-029.06
Molokanova L.V., Gavrilina E.I., Popova Y.A.
Vertical analysis of innovations in the production of smoked sausage
Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo
Tugan-Baranovsky,
Donetsk, Shchorsa 31, 83050
Lugansk National University named after Taras Shevchenko,
Lugansk, Oboronnaya 2, 91011.
 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 664.6
Соколовська І.О., Камбулова Ю.В., Тернова В.В.
ВИВЧЕННЯ МІКРОСТРУКТУРИ ПІНИ ЯЄЧНОГО БІЛКА І ЇЇ ЗМІНИ ПІД ВПЛИВОМ ПЕКТИНУ І АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ
Національний університет харчових технологій
Київ, Володимирська 68,01601
UDC 664.6
Sokolovska I.O., Kambulova J.V., Ternova V.V.
STUDYING THE EGG-WHITE FOAM MICROSTRUCTURE AND ITS CHANGES UNDER THE INFLUENCE OF PECTIN AND SODIUM
ALGINATE
National University of Food Technologies
Kyiv, Volodymyrska 68,01601
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 641.1
Крамаренко Д.П., Галяпа І.М., Кірєєва О.І.
ВИКОРИСТАННЯ ГІДРОБІОНТІВ ЧОРНОГО МОРЯ ПРИ СТВОРЕННІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»,
Лунанськ, вул. Оборонна, б. 2а
UDC 641.1
Kramarenko D.P., Halyapa I.M., Kireeva O.I.
USING THE BLACK SEA HYDROCOLE AT CREATION FUNCTIONAL FOOD PRODUCTS
Luhansk Taras Shevchenko National Univesity,
Lugansk , Oboronna 2a
 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 

УДК 663.253.2

Білько М.В., Дунаєва О.Ю.
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ рН ТА ТИТРОВАНОЇ КИСЛОТНОСТІ НА ФОРМУВАННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ РОЖЕВИХ СТОЛОВИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
Національний університет харових технологій
Київ, вул. Володимирська, 68, 01033
 
UDC 663.253.2
Bilko M., Dunaeva O.
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF pH AND TITRATABLE ACIDITY AT THE FORMATION OF ROSE TABLE WINES QUALITY INDICATORS
National University of Food Technologies
Kyiv, Volodymyrska str, 68, 01033
 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
Ярошенко Н.Ю.
ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КЕДРОВОГО ШРОТУ В ПРЯНИЧНИХ ВИРОБАХ
Херсонський державний університет,
Херсон, Перекопська 3, 73000
 
Yaroshenko N.Y.
FEASIBILITY OF USING CEDAR SHROTA IN PRYANYCHNYH PRODUCTS
Kherson State University,

Kherson, Perekopskaya 3, 7300

 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Воложанинова Т.В. Усачев В.А.
ИСТОРИЯ ФОРМИРОВАНИЯ УКРАИНСКОЙ КУХНИ
Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Донецк, пр. Театральный, 28
Volozhaninova T.V. Usachеv V.A.
THE HISTORY OF FORMATION OF UKRAINIAN CUISINE
Donetsk National University of Economics and Trade named after M. Tugan-Baranovsky

Donetsk, pr Theatre, 28

 
Рябченко Н.О.
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
Національний університет харчових технологій
м. Київ, вул. Володимирська 68, 01601
Ryabchenko N.O.
comprehensive quality assessment of soft pickled cheeses
National University of Food Technologies
Kyiv, str. Volodymyrska 68, 01601
 
УДК 664.762.0023:663.236
Жулінська О.В.
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ
м. Харків, пров. О. Яроша, 8
Zhulinska O.V.
NEW TECHNOLOGY NONALCOHOLIC DRINKS FOR HEALTH IMPROVEMENT
Kharkiv Institute of Trade and Economics of Kyiv University of Trade and Economics,

Kharkiv, Ukraine

 
УДК 641.6:582.26
Жулінська О.В., Гриневич О.В.
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ МІКРОСКОПІЧНОЇ ВОДОРОСТІ ХЛОРЕЛИ
Харківський торгівельно-економічний інститут КНТЕУ
м. Харків, пров. О. Яроша, 8
Zhulinska O.V., Hrynevych O.V.
NEW TECHNOLOGY PRODUCTS FOR HEALTH IMPROVEMENT WITH THE ADDITION OF MICROSCOPIC ALGAE CHLORELLA
Kharkiv Institute of Trade and Economics of Kyiv University of Trade and Economic, Kharkiv, ln. A. Jarosz, 8
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 641.8:641.52                                                            
Дзюндзя О.В.
НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ
Херсонський державний університет,
Херсон, Перекопська, 3, 73000
UDC 641.8:641.52
Dzyundzya O.V.
THE LATEST TECHNOLOGIES OF FRUIT SAUCES.
Kherson state University,
Kherson, Perekopskaya 3, 73000
 
УДК 664.644.7
Романовська О.Л.
ОЦІНКА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ КЕРОБУ
Чернівецькій торговельно-економічний інститут,
Чернівці, Центральна площа, 7, 58000
Romanovska O.L.
ALASSESSMENT OF CHEMICAL COMPOSITION KEROB
Chernivtsi Trade and Economics Institute,
Chernіvtsі, Central Square, 7, 58000
 
Смирнова Т.А. 1, Юсупова А.А. 2, Нурлыгаянова Г.Х.3,
ОЦЕНКА КАЧЕСТВА НОВЫХ ВИДОВ ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ, ПРОИЗВОДИМЫХ ОАО «НАБЕРЕЖНОЧЕЛНИНСКИЙ КОМБИНАТ ХЛЕБОПРОДУКТОВ «КОЛОБОК»
кафедра технологии продуктов питания1, кафедрой товарного консалтинга и экономики2, факультет технологии и торгового дела3
Набережночелнинского государственного торгово-технологического института,
г. Набережные Челны
UDK 620.2
Smirnova T.A., Yusupova A.A., Nurlygayanova G. H.
QUALITY ASSESSMENT OF NEW TYPES OF BAKERY PRODUCTS MADE BY OJSC “NABEREZHNYE CHELNY COMBINE OF BAKERY PRODUCTS “KOLOBOK”
Naberezhnye Chelny State

Trade and technological Institute, Naberezhnye Chelny

 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
Мостова Л.М., Клусович Т.В.
ПЕРСПЕКТИВИ СТВОРЕННЯ ПРОДУКЦІЇ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ
Харківський торгівельно-економічний інститут КНТЕУ
м. Харків, пров. О. Яроша, 8, 61058
Mostova L.M., Klusovych T.V.
PROSPECTS FOR A PRODUCT DESIGNATION GERONTOLOGIC DIET FOR OLDER PEOPLE
Kharkov Institute of Trade and Economic KNTEU
Kharkiv, ln. O. Jarosz, 8, 61058
 
УДК 639.64
К.В. Свідло2, М.І.Пересічний1, Я.О. Бачинська2, Ю.Ю. Липова2 Ю.Ю., Ракітова І.О.2
ПРОЕКТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНОЇ КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ ГЕРОДІЄТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
1Київський національний торговельно-економічний університет,
Київ, Кіото 19,02156
2Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету,
Харків,пров. Отакара Яроша 8,61045
UDC 639.64
K. Svidlo2, M. Peresichnyi1, Y. Bachinskaya2, Y. Lipova2, I. Rakitova2
PROJECT TECHNOLOGY OF FLOUR GERODIETETICAL CULINARY PRODUCTS
1Kharkiv Institute of Trade and Economics of Kyiv University of Trade and Economics, Kharkiv, Otakara Yarosha 8, 61045
2 Kyiv University of Trade and Economis, Kyiv, Kioto 19,02156
3 Kharkiv National University of Catering and Trade, Kharkiv,
Klochkovskaya 333, 61045
 
УДК 637.13
Детистова О. И., Савченко Е. В.
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЙ ЛИНИИ ПРОИЗВОДСТВА БИФИДОКЕФИРА ИЗ ЦЕЛЬНОГО МОЛОКА
Ставропольский государственный аграрный университет,
г. Ставрополь, пер. Зоотехнический, 12
 
UDC 637.13
Detistova O. I., Savchenko E. V.
Improvement of a technological production line of kefir from whole milk
Stavropol State Agrarian University
Stavropol, Zootekhnichesky Lane 12
 
УДК 637.12’639:543.318.2
Рыжкова Т.Н., Иванов С.В.
СПОСОБЫ ПОДГОТОВКИ КОЗЬЕГО МОЛОКА К ПЕРЕРАБОТКЕ НА СЫРЫ
Харьковская государственная зооветеринарная академия
Харьковская обл. Дергачевский район, поселок Малая Даниловка, индекс 62341
Киевский национальный университет пищевых технологий
 
Ryzhkova T.N. , Ivanov S.V.
METHOD TO PREPARE GOAT’S MILK FOR PROCESSING TO PRODUCE CHEESE
Kharkiv state zooveterinary academy
62341, Mala Danylivka, Dergachy district, Kharkiv region,
Kiev national university of food technologies
 
УДК 664.6
Костюк В.С.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ НОВИХ РЕЦЕПТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ
Київський національний торговельно-економічний університет
Київ, Кіото 19, 02156
UDC 664.6
Kostyuk V.S.
IMPROVEMENT OF TECHNOLOGIES OF PASTY PRODUCTS BY USING NEW PRESCRIPTION COMPONENTS
Kyiv National University of Trade and Economics
Kyiv, Kioto 19, 02156
 
Секции-декабрь 2013