8. Технологии продовольственных товаров
UDC 641.3.613.26:635.655
Kalenik T.K., Tabakaeva O.V., Lyubimova O.I.
RESEARCH АREAS FUNCTIONAL FOODS
FEFU,
Vladivostok, Suhanova St,8,690950
Подробнее...
UDC 637.52:532-029.06
Molokanova L.V., Gavrilina E.I., Popova Y.A.
Vertical analysis of innovations in the production of smoked sausage
Donetsk National University of Economics and Trade named after Mykhailo
Tugan-Baranovsky,
Donetsk, Shchorsa 31, 83050
Lugansk National University named after Taras Shevchenko,
Lugansk, Oboronnaya 2, 91011.
УДК 664.6
Соколовська І.О., Камбулова Ю.В., Тернова В.В.
ВИВЧЕННЯ МІКРОСТРУКТУРИ ПІНИ ЯЄЧНОГО БІЛКА І ЇЇ ЗМІНИ ПІД ВПЛИВОМ ПЕКТИНУ І АЛЬГІНАТУ НАТРІЮ
Національний університет харчових технологій
Київ, Володимирська 68,01601
UDC 664.6
Sokolovska I.O., Kambulova J.V., Ternova V.V.
STUDYING THE EGG-WHITE FOAM MICROSTRUCTURE AND ITS CHANGES UNDER THE INFLUENCE OF PECTIN AND SODIUM
ALGINATE
National University of Food Technologies
Kyiv, Volodymyrska 68,01601
УДК 641.1
Крамаренко Д.П., Галяпа І.М., Кірєєва О.І.
ВИКОРИСТАННЯ ГІДРОБІОНТІВ ЧОРНОГО МОРЯ ПРИ СТВОРЕННІ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»,
Лунанськ, вул. Оборонна, б. 2а
UDC 641.1
Kramarenko D.P., Halyapa I.M., Kireeva O.I.
USING THE BLACK SEA HYDROCOLE AT CREATION FUNCTIONAL FOOD PRODUCTS
Luhansk Taras Shevchenko National Univesity,
Lugansk , Oboronna 2a
УДК 663.253.2 Білько М.В., Дунаєва О.Ю.
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ рН ТА ТИТРОВАНОЇ КИСЛОТНОСТІ НА ФОРМУВАННЯ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ РОЖЕВИХ СТОЛОВИХ ВИНОМАТЕРІАЛІВ
Національний університет харових технологій
Київ, вул. Володимирська, 68, 01033
UDC 663.253.2
Bilko M., Dunaeva O.
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF pH AND TITRATABLE ACIDITY AT THE FORMATION OF ROSE TABLE WINES QUALITY INDICATORS
National University of Food Technologies
Kyiv, Volodymyrska str, 68, 01033
Ярошенко Н.Ю.
ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КЕДРОВОГО ШРОТУ В ПРЯНИЧНИХ ВИРОБАХ
Херсонський державний університет,
Херсон, Перекопська 3, 73000
Yaroshenko N.Y.
FEASIBILITY OF USING CEDAR SHROTA IN PRYANYCHNYH PRODUCTS
Kherson State University,
Kherson, Perekopskaya 3, 7300 Воложанинова Т.В. Усачев В.А.
ИСТОРИЯ ФОРМИРОВАНИЯ УКРАИНСКОЙ КУХНИ
Донецк, пр. Театральный, 28
Volozhaninova T.V. Usachеv V.A.
THE HISTORY OF FORMATION OF UKRAINIAN CUISINE
Donetsk National University of Economics and Trade named after M. Tugan-Baranovsky
Donetsk, pr Theatre, 28 Рябченко Н.О.
КОМПЛЕКСНА ОЦІНКА ЯКОСТІ М’ЯКИХ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ
Національний університет харчових технологій
м. Київ, вул. Володимирська 68, 01601
Ryabchenko N.O.
comprehensive quality assessment of soft pickled cheeses
National University of Food Technologies
Kyiv, str. Volodymyrska 68, 01601
УДК 664.762.0023:663.236
Жулінська О.В.
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ
м. Харків, пров. О. Яроша, 8
Zhulins’ka O.V.
NEW TECHNOLOGY NONALCOHOLIC DRINKS FOR HEALTH IMPROVEMENT
Kharkiv Institute of Trade and Economics of Kyiv University of Trade and Economics,
Kharkiv, Ukraine УДК 641.6:582.26
Жулінська О.В., Гриневич О.В.
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ МІКРОСКОПІЧНОЇ ВОДОРОСТІ ХЛОРЕЛИ
Харківський торгівельно-економічний інститут КНТЕУ
м. Харків, пров. О. Яроша, 8
Zhulinska O.V., Hrynevych O.V.
NEW TECHNOLOGY PRODUCTS FOR HEALTH IMPROVEMENT WITH THE ADDITION OF MICROSCOPIC ALGAE CHLORELLA
Kharkiv Institute of Trade and Economics of Kyiv University of Trade and Economic, Kharkiv, ln. A. Jarosz, 8
|
|
|