Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.923.2/.9
Сухенко Юрій Григорович,Муштрук Михайло Михайлович,Сухенко Владислав Юрійович,,,,
ЗМІНА КИСЛОТНОСТІ ФАРШУ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ ВАРЕНИХ КОВБАС
Sukhenko Y.G., Sukhenko V.Y., Mushtruk M. M.
CHANGES IN ACIDITY IN THE MANUFACTURE OF MINCED COOKED SAUSAGE

Аннотация. Досліджена кислотність фаршу на різних стадіях технологічного процесу виготовлення варених ковбас і її вплив на якість готового продукту.

Ключевые слова: м’ясний фарш, кутерування, кислотність, вологовміст, якість.

Abstract. Investigational acidity of stuffing on the different stages of technological process of making of the boiled sausages and its influence on quality of the prepared product.

Keywords: forcemeat, grinding down, acidity, moisture maintenance, quality.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015