Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 663/664:621.891
Сухенко Юрій Григорович,Муштрук Михайло Михайлович,Сухенко Владислав Юрійович,,,,
ЗБІЛЬШЕННЯ РЕСУРСУ М'ЯСОРІЗАЛЬНИХ ІНСТРУМЕНТІВ
PROVIDING OF LONGEVITY MEAT OF THE CUTTINGS GRINDINGS DOWN OF PROCESSING ENTERPRISES
0

Аннотация. Запропоновані раціональні геометричні параметри ножів та реалізований ефект вибіркового переносу при їх терті по решітках для збільшення ресурсу при експлуатації.

Ключевые слова: м’ясо, ніж, решітка, кут загострення, плазмове напилення, вибірковий перенос.

Abstract. The rational geometrical parameters of knives and implemented selective transfer effect when they are sliding on the grid for resource increase during operation.

Keywords: meat, knife, grate, sharpening corner, plasma of coverage, selective transfer.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2015