Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.523
Порхун Анастасія Володимирівна,Авдеева Леся Юрьевна,,,,,
РОЛЬ ФОСФОЛИПИДОВ В ФУНКЦИОНАЛЬНОМ ПИТАНИИ
Avdeeva L.Y, Porkhun A.V.
Is karagany in the production of meat products

Аннотация. У статті наведено аналітичний огляд літературних даних щодо актуальності розвитку напрями функционального харчування в структурі виробництва харчових продуктів, а також обґрунтовано значення структуроутворюючих речовин у функціональному харчуванні.

Ключевые слова: функціонально-технологічні властивості, харчові добавки, карагінан

Abstract. the article provides an analytical overview of literature data on the relevance of the development of functional food in the structure of food production and proved the value of the structure-forming substances in functional food.

Keywords: functional and technological properties, nutritional supplements, carageenan

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014