Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 665.82: 664.8.039.7
Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,,,,,
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУР СОЛОНО-КВАШЕНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ОСНОВІ ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ ТА ОВОЧІВ
Gun'ko S.M., Trynchuk A.A.
DEVELOPMENT OF THE FORMULAS OF PICKLED PRODUCTS ON THE BASED OF CHAMPIGNON BISPORED AND VEGETABLES

Аннотация. Розроблено рецептури і елементи технології виробництва нових видів ферментованої продукції на основі культивованих грибів печериці двоспорової та овочів (морква, перець солодкий). Готова продукція має приємний зовнішній вигляд, високі смакові якості та біологічну цінність. Використання овочів сприяє прискоренню протікання процесу бродіння і швидкому накопиченню молочної кислоти.

Ключевые слова: гриби, печериця двоспорова, овочі, ферментація, якість

Abstract. Formulas and elements technology of producing new types of fermented products based on cultivated mushrooms of champignon bispored and vegetables (carrots, sweet pepper) was developed. The finished product has a pleasant appearance, high taste and biological value. Use vegetables helps to speed up the flow of fermentation and rapid accumulation of lactic acid.

Keywords: mushrooms, champignon bispored, vegetables, fermentation, quality

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014