Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 664.8/.9
Голембовська Наталія Володимирівна,Лебська Тетяна Костянтинівна ,,,,,
ОСОБЛИВОСТІ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ПРЕСЕРВІВ З ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ ТА РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Golembovska N. V., Lebskaya T.K.
FEATURES OF FATTY ACID COMPOSITION IN PRESERVES FROM FRESH WATER FISH AND PLANT RAW MATERIALS

Аннотация. Наведено результати досліджень жирнокислотного складу ліпідів пресервів із риби внутрішніх водойм з пряно-ароматичними коренеплодами. Розглянуто характеристику біологічної ефективності ліпідів прісноводної риби та готових пресервів з неї.

Ключевые слова: короп дзеркальний, жирнокислотний склад, пресерви, пряно-ароматичні коренеплоди

Abstract. The results of studies of lipid fatty acid composition in preserves from inland waters fish and aromatic root vegetables are represented in. The characteristic of lipid biological effectiveness is considered for freshwater fish and preserves from it.

Keywords: mirror carp, fatty acid composition, preserves, aromatic roots

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014