Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 615
Савченко Олеся Николаевна,Сизая Ольга Ильинична,Челябиева Виктория Николаевна,,,,
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСНОВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ПІДЙОМНОЇ СИЛИ ХЛІБОПЕКАРСЬКИХ ДРІЖДЖІВ
Savchenko О.М., Chelyabievа V.М., Sizауa O.I.
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGICAL BASES IS FOR INCREASE OF CARRYING CAPACITY OF KHLIBOPEKARSKIKH YEASTS

Аннотация. В роботі розглядається дослідження впливу харчових добавок на активність хлібопекарських дріжджів загальноприйнятими методами та за допомогою модельних дослідів

Ключевые слова: хлібопекарські дріжджі, підйомна сила дріжджів, кислотність дріжджів

Abstract. Research of influence of food additions is in-process examined on activity of khlibopekarskikh yeasts by the generally accepted methods and by model experiments.

Keywords: khlibopekarski yeasts, carrying capacity of yeasts, acidity of yeasts

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014