Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.525.073
Исраелян Валентина Николаевна,Штонда Оксана Анатольевна,Сухенко Юрий Григорьевич,,,,
ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ШИНКИ З М'ЯСА АФРИКАНСЬКОГО СТРАУСА
Israelian V.M.,Shtonda O.A.,Sukhenko Y.G.
PHYSICO-CHEMICAL INDEXES HAM OF MEAT AFRICAN OSTRICH

Аннотация. Досліджено фізико-хімічні властивості шинки з м'яса африканського страуса українського виробництва. Встановлено введення оптимальної кількості розсолу у м’ясо, який дозволяє збільшити вихід готового продукту.

Ключевые слова: м'ясопереробна промисловість, шинка, фізико-хімічні показники, вміст вологи

Abstract. Investigated the physical and chemical properties of meat ham African ostrich Ukrainian production. Determine optimal number of input brine into meat, which increases the output of the finished product.

Keywords: meat processing industry, ham, physical and chemical properties, moisture content

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2014