Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 637.146:579.67

Малигіна В.Д., Кротинова К.А.

УДОСКОНАЛЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, м. Донецьк, вул. Щорса, 31, 83050

UDC 637.146:579.67

Malygina V.D., Krotynova K.A.

IMPROVEMENT OF CONSUMER PROPERTIES AND INCREASE BIOLOGICAL VALUE OF SOUR-MILK PRODUCTS

Donetsk National University of Economy and Trade named after M. Tygan-Baranovsky, Donetsk, 31 Shchorsa Ul., 83050

 

У статті розглядається раціоналізації харчування як реальна необхідність, і досягти цього можна шляхом удосконалення споживних властивостей та підвищення біологічної цінності харчових продуктів, зокрема, кисломолочних. Запропоновано створення нових комбінованих кисломолочних продуктів на основі сиру з зерновим та зернобобовим наповнювачами.

Ключові слова: раціоналізація харчування, комбінований склад, біологічна цінність, кисломолочний сир, нут, гречане борошно. 

The article considers the rationalization of power as a real need, and this can be achieved through the improvement of consumer properties and increasing the biological value of food products, in particular, sour milk. Proposed creating a new combination of sour-milk products on the basis of the cottage cheese with the grain and grain-pulses fillers.

Key words: rationalization of power, combined composition, biological value, cottage cheese, chickpeas, buckwheat flour.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2012