Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Федорова Д.В., Марцин Т.О., Пряхіна А.В.

Оптимізація нутрієнтного складу борошняних виробів для харчування дітей дошкільного віку

Київський національний торговельно-економічний університет, Київ, Кіото,19

 

Fedorova D.V., Martcin T.O., Pryakhina A.V.

Optimization nutriyent composition flour dishes in food for preschool children

Kyiv National University of Trade and Economics, Kyiv, Kyoto, 19

 

У статті встановлено доцільність удосконалення технології борошняних кулінарних виробів дітей дошкільного віку на основі функціональних борошняних композицій підвищеної поживної цінності. Розроблено технологію млинчиків з підвищеним вмістом ессенціальних нутрієнтів для харчування дітей.

The article gives advice on nutrition in preschool children. Established the need for improvements in technology baked food products for a specified number of consumers on the basis of the functional flour compositions of high nutritional value, using flour from unroasted buckwheat, organic whole grains of flour. A technology pancakes with carrot and cheese stuffing with a high content of essential nutrients for children.


ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2012