Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 663.433׃ 664.785

Ємельянова Н.О., Мукоїд Р.М., Чумакова О.В., Безсмертна Л.О., Василів В.П.

ЗМІНИ ВМІСТУ ЦУКРІВ ПРИ ПРОРОЩУВАННІ ПЛІВЧАСТИХ І ГОЛОЗЕРНИХ СОРТІВ ВІВСА 

Національний університет харчових технологій, Київ-33, вул. Володимирська 68, 01601

Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ-041, вул. Героїв Оборони, 15, 03041 

UDC 663.433׃ 664.785

Emelyanova N.O., Mukoid R.N., Chumakova O.V., Bezsmertna L.O., Vasyliv V.P.

CHANGES OF THE SUGAR CONTENT DURING THE GERMINATION OF FILMY AND BARE-GRAINED VARIETIES OF OATS

National university of food tecnologies, Kyiv, Volodimirska st., 68, 01601

National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041

Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса.

Ключові слова: плівчастий, голозерний, зерно, солод, солодорощення, ферменти, цукри, крохмаль.

The article is devoted to the study of the impact of the malting process on sugar content changes of different varieties of oats.

Keywords: filmy, bare-grained, grain, malt, malting, enzymes, sugars, starch.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2012