Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Скорченко О.В., Нікітіна І.В.
ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА НАСТРІЙ ЛЮДИНИ. СПЕЦИФІКА ВПЛИВУ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ НА ПСИХОЛОГІЧНИЙ СТАН ІНДИВІДА
Національний університет харчових технологій
Київ, Володимирська 68, 01601
Skorchenko O. V., Nikitina I. V.
INFlUENCE OF FOOD PRODUCTS ON PERSONS’ MOOD. SPECIFIC INFLUENCE OF MOLECULAR CUISINE TO PSYCHOLOGICAL STATE OF INDIVIDUAL
National University of Food Technologies
Kyiv, Volodymyrska 68, 01601
 
Анотація. У цій статі досліджувався вплив молекулярної кухні на людську психологію. Молекулярна кухня може покращувати людський настрій. Наразі, молекулярна кухня дуже популярна, але харчова цінність їжі не велика. Люди у всьому світі хочуть скуштувати молекулярну кухню, тому що вона приносить позитивні емоції. Подача цієї кухні в ресторані багата і не ординарна. В створені нових рецептів, наразі, навіть, є більше сенсу продумувати унікальне шоу при подачі, ніж підбирати незвичні поєднання інгредієнтів.
Ключові слова: молекулярна кухня, серотонін, психологічний тест «Самопочуття, активність, настрій», триптофан.
Abstract. In this article, the effects of molecular cuisine to the person’s psychology reviewed. Molecular cuisine can improve person’s mood. Nowadays, molecular cuisine is very popular, but nutritional value of molecular cuisine dishes aren’t big. People in all over the world want to try molecular dishes because they bring positive emotions. Serve of molecular cuisine in restaurants are rich and unusual. In creating new recipes better work on unique show than on mixing unusual ingredients
Key words: molecular cuisine, serotonin, psychological test “Health, activity, mood.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>