УДК 641.56-053.2..664.664.4
Собко Анна Борисовна,Лифиренко Елена Сергеевна,Довгая Елена Александровна,,,,
PROSPECTS FOR THE PRODUCTION OF CHEESE PUDDING FOR PRESCHOOLERS
A. B.Sobko, O. S. lefirenko, O. O. Dovha
PROSPECTS FOR THE PRODUCTION OF CHEESE PUDDING FOR PRESCHOOLERS
 
УДК 637.521.42:665.34
Барекенова Наталья Анатольевна,Штонда Оксана Анатольевна,,,,,
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O. A., Barekenova N.A.
THE ACTUALITY OF THE USE OF VEGETABLE OILS IN THE MEAT PRODUCTS TECHNOLOGY
 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 637.523.2.05
Штонда Оксана Анатолівна,Дудченко Наталія Яківна,Дудченко Владислав Володимирович,,,,
АНАЛІЗ ДЕФЕКТІВ ТА ПРИЧИН ЇХ ВИНИКНЕННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Штонда О.А., Дудченко Н.Я., Дудченко В.В.
АНАЛІЗ ДЕФЕКТІВ ТА ПРИЧИН ЇХ ВИНИКНЕННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.524
Тищенко Людмила Николаевна,Штенько Екатерина Юрьевна,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ДОБАВКИ З ЗАРОДКІВ ПШЕНИЦІ У ВИРОБНИЦТВІ КОВБАС
Тyshchenko L., Shtenko K.
USE OF THE COMPLEMENT OF WHEAT GERM IN THE PRODUCTION OF SAUSAGES
 
УДК 637.523:634.51
Штонда Оксана Анатольевна,Вакалюк Ярина Анатольевна,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ЯДРА ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА У ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ ХЛІБІВ
Shtonda O.A.,Vakaliuk Ya.A.
THE USE OF WALNUT KERNELS IN THE MEAT LOAVES TECHNOLOGY
 
Скорченко О.В., Нікітіна І.В.
ВПЛИВ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ НА НАСТРІЙ ЛЮДИНИ. СПЕЦИФІКА ВПЛИВУ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ НА ПСИХОЛОГІЧНИЙ СТАН ІНДИВІДА
Національний університет харчових технологій
Київ, Володимирська 68, 01601
Skorchenko O. V., Nikitina I. V.
INFlUENCE OF FOOD PRODUCTS ON PERSONS’ MOOD. SPECIFIC INFLUENCE OF MOLECULAR CUISINE TO PSYCHOLOGICAL STATE OF INDIVIDUAL
National University of Food Technologies
Kyiv, Volodymyrska 68, 01601
 
УДК 664.951.037
Титлов Александр Сергеевич,Кудашев Сергей Николаевич,Васылив Владимир Павлович,,,,
ЗМІНА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ І ОРГАНОЛЕПТИЧНХ ХАРАКТЕРИСТИК КІЛЬКИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ ПРИ ПІДМОРОЖУВАННІ ТА ХОЛОДИЛЬНОМУ ЗБЕРІГАННІ
Titlov А.S., Kudashev S.N., Vasyliv V.P.
CHANGE microbiological and organoleptic characteristics of the black backed sea sprat in the preliminary subfreezing refrigeration and storage
 
УДК 664.951.037
Титлов Александр Сергеевич,Кудашев Сергей Николаевич,Васылив Владимир Павлович,,,,
ЗМІНА ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ КІЛЬКИ ЧОРНОМОРСЬКОЇ ПРИ ПОПЕРЕДНЬОМУ ПІДМОРОЖУВАННІ І ХОЛОДИЛЬНОМУ ЗБЕРІГАННІ
Titlov А.S., Kudashev S.N., Vasyliv V.P.
Changing the quality indicators of the black backed sea sprat in the preliminary subfreezing refrigeration and storage
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 637.524.4
Тищенко Людмила Николаевна,Шпак Юлия Юрьевна,,,,,
КРОЛЯТИНА ЯК ПРОГРЕСИВНИЙ НАПРЯМОК У М’ЯСОПЕРЕРОБНІЙ ГАЛУЗІ
Тyshchenko L., Shpak Y.
RABBIT AS A PROGRESSIVE DIRECTION IN THE MEAT PROCESSING INDUSTRY
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Лещенко Екатерина Витальевна,Мостовая Людмила Николаевна,,,,,
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ МІКРОНУТРІЄНТНОГО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Leshchenko Mostovaya
Perspective directions of enhancement of micronutrient structure of flour confectionery
 
УДК 664.682
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Бобось Олександр Леонідович,,,,
Технологія жельованих десертів з підвищеною харчовою цінністю
Антоненко А.В., Бобось О.Л., Михайлик В.С.
TECHNOLOGY GELATINOUS DESSERTS OF HIGH NUTRIONAL VALUE
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Шубина Лидия Юрьевна,Милашич Светлана Владимировна,,,,,
УПОДОБАННЯ СПОЖИВАЧІВ М’ЯСНИХ ПАШТЕТІВ ЯК ОРІЄНТИР ДЛЯ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ
Shubina L.Y., Milashych S.V.
CONSUMERS PREFERENCES OF MEAT PATES AS A GUIDE FOR MANAGER DECISIONS