Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Лещенко Екатерина Витальевна,Мостовая Людмила Николаевна,,,,,
ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ МІКРОНУТРІЄНТНОГО СКЛАДУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Leshchenko Mostovaya
Perspective directions of enhancement of micronutrient structure of flour confectionery

Аннотация. Стаття призначена актуальній проблемі пошуку різноманітних шляхів підвищення харчової та біологічної цінності борошняних кондитерських виробів. Проведено ретельний аналіз літератури, щодо збагачення борошняних кондитерських виробів. Обґрунтовано причини,

Ключевые слова: Ключові слова: борошняні кондитерські вироби, харчова цінність, органолептична оцінка, функціональний продукт.

Abstract. Article appointed a Search Various actual problem by raising food and biological value of pastry. A thorough analysis of the literature about A dressing pastry. Reason why something prizveli need to change the recipe is a traditional pastry. The character

Keywords: Keywords: pastry, nutritional value, organoleptic evaluation, functional product.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>