Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.523:634.51
Штонда Оксана Анатольевна,Вакалюк Ярина Анатольевна,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ЯДРА ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА У ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ ХЛІБІВ
Shtonda O.A.,Vakaliuk Ya.A.
THE USE OF WALNUT KERNELS IN THE MEAT LOAVES TECHNOLOGY

Аннотация. При проведенні теоретичних і практичних досліджень властивостей волоського горіха, було встановлено доцільність його використання в технології ковбасних виробів. Це дозволить збагатити продукт антиоксидантами та поліненасиченими жирними кислотами (лінолев

Ключевые слова: волоський горіх, ненасичені жирні кислоти, кислотне число, перекисне число, ковбасні вироби

Abstract. In carrying out theoretical and practical studies the properties of a walnut , found appropriateness of its use in technology sausages. This will enrich the product with antioxidants and polyunsaturated fatty acids (ω-6 linoleic and linolenic ω-3)

Keywords: walnut, unsaturated fatty acids, acid value, peroxide number sausages

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>