Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 637.521.42:665.34
Барекенова Наталья Анатольевна,Штонда Оксана Анатольевна,,,,,
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ У ТЕХНОЛОГІЇ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O. A., Barekenova N.A.
THE ACTUALITY OF THE USE OF VEGETABLE OILS IN THE MEAT PRODUCTS TECHNOLOGY

Аннотация. . В роботі представлено дослідження різних видів рослинних олій, їхній хімічний склад а також фізичні і хімічні властивості та їх призначення.

Ключевые слова: олія, купажовані олії, число омилення, жирні кислоти, сполуки.

Abstract. . The paper presents the study of varieties of vegetable oils, their chemical composition and physical and chemical properties and their purpose.

Keywords: Keywords: oil, oil kupazhovani, the number of saponification of fatty acid compounds.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>