Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 637.523.2.05
Штонда Оксана Анатолівна,Дудченко Наталія Яківна,Дудченко Владислав Володимирович,,,,
АНАЛІЗ ДЕФЕКТІВ ТА ПРИЧИН ЇХ ВИНИКНЕННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
Штонда О.А., Дудченко Н.Я., Дудченко В.В.
АНАЛІЗ ДЕФЕКТІВ ТА ПРИЧИН ЇХ ВИНИКНЕННЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

Аннотация. . В роботі розглядаються дефекти, що виникають у технології ковбасних виробів, м’ясних копченостях та з’ясування причин їх виникнення на виробництві.

Ключевые слова: : технологія, якість, ковбасні вироби, копченості, дефекти.

Abstract. . This paper examines the defects that occur in the technology of sausages, smoked meat and identify the cause at work.

Keywords: Keywords: technology, quality, sausages, smoked, defects.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>