Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.682
Антоненко Артем Васильевич,Михайлик Валентин Сергеевич,Бобось Олександр Леонідович,,,,
Технологія жельованих десертів з підвищеною харчовою цінністю
Антоненко А.В., Бобось О.Л., Михайлик В.С.
TECHNOLOGY GELATINOUS DESSERTS OF HIGH NUTRIONAL VALUE

Аннотация. В статті розглядається наукове обґрунтування та розроблення технології виробництва десерту ‘‘Пташине молоко’’ з додаванням композиційної суміші з низькоетерифікованого пектину, цитрату кальція та полідестрози. На основі експериментальних досліджень було в

Ключевые слова: клітковина, зародки пшениці, кісточки винограду, фруктоза, пісочне печиво

Abstract. In the article the scientific substantiation and development of production technology dessert ''Bird's milk'' with the addition of low pectin, calcium citrate and polidestrozy. On the basis of experimental studies were identified increasing the nutritiona

Keywords: fiber, wheat germ, grape seeds, fructose, shortbread cookies

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>